Even concreet

Werk zoeken is gewoon gedoe. Vacatures geven vaak een onvolledig beeld van een baan en een CV geeft een onvolledig beeld van een kandidaat. Daar schiet je dus niet zoveel mee op.
Dat doen wij anders.

Wij gaan er met jou achter komen wat je nu mist, en wat je straks wil. Met andere woorden: waar jouw werkgeluk uit bestaat. Als je dat al weet is het mooi meegenomen, maar verplicht is het niet. Jouw persoonlijke consultant helpt je namelijk tijdens het hele proces. Van het uitpluizen van je ambities tot het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. En we zorgen dat je echt alles weet. Van de bedrijfscultuur tot de doorgroeimogelijkheden tot het merk koffie dat er gedronken wordt.
Jouw consultant staat in direct contact met de beslissingsbevoegde persoon van de besproken klant en daardoor weet je ten alle tijden precies waar je aan toe bent.
Vervolgens kun je op gesprek gaan om de koffie in kwestie te proeven. Of het bier, afhankelijk van het bedrijf. Gedurende dit hele proces hou jij de touwtjes in handen. Voelt het niet goed, dan kijken we gewoon verder.

Wij geloven er gewoon in dat werk veel leuker kan. Dat is pas leuk werk!

Bekijk onze vacatures
visibility-icon

01. Wat wil jij?

Lastige vraag of niet? Begrijpen wij. Werk zoeken is een gedoe, maar weten wat je daadwerkelijk wil, is misschien nóg lastiger. Daarom vind je hier niet alleen vacatures, maar ook advies. Al onze Consultants hebben genoeg ervaring binnen zijn of haar markt om jou te helpen bij het vinden van een job. Daarnaast hebben we onze blog en kun jij simpel en snel navigeren door de website op zoek naar iets voor jou.
chat-icon

02. Kom in contact!

Wanneer je advies wil of wanneer je gereageerd hebt op een vacature, kom je eerst in contact met een van onze Consultants. Zij gaan samen met jou kijken naar wat jouw werk leuker kan maken. Om 'm te vinden zijn we nieuwsgierig naar jou, zorgen we dat we transparant zijn en direct maar niet bot. We stellen veel vragen. En luisteren nog veel meer. Dan komen we ergens.
icon-reg

03. Wij regelen de rest

Jouw Consultant gaat aan de slag. We zorgen ervoor dat je in contact komt met bedrijven die bij jou passen. Jij hoeft je alleen maar voor te bereiden op de kennismaking. Daarnaast is niks verplicht en alles vrijblijvend. Gewoon een kijkje nemen eerst om te zien of het bedrijf bij je past? Logisch!

Samen zoeken we naar een droom. En daar zoeken we dan een baan bij. Zullen we starten?

“Patrick heeft mij goed geholpen tijdens mijn proces naar het zoeken van een nieuwe uitdaging. Cooder heeft een mooi portfolio aan bedrijven met uitdagende functies binnen de IT-branche. Mocht je opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging adviseer ik om eens contact met hen op te nemen.”

Ron Röthengatter, BI Consultant
Geplaatst bij Hillstar Business Intelligence

“Ik ben erg tevreden met de manier waarop Patrick mij benaderd heeft. Patrick had goed door welke positie bij mij paste, door te luisteren naar mijn wensen. Vervolgens wist hij snel te schakelen. Ik ben erg tevreden met de plek waar ik nu terecht kom.”

Roel Van Den Berg, Data Engineer
Geplaatst bij Ordina

Waarom wij?

Goede vraag. Waarom zou je met ons in zee gaan?
Het antwoord is eigenlijk best simpel: werkgeluk.
In de doorgaans snelle recruitment-wereld van cijfers en deals, wordt werkgeluk vaak over het hoofd gezien. Dat vinden wij jammer. Als je namelijk gelukkig bent met en op je werk, doe je dat werk veel beter. Dat vindt de gemiddelde baas over het algemeen ook wel leuk. En die is dan ook weer blij met ons. Dus waarom Cooder?
Met persoonlijke aandacht zoeken wij met jou naar een plek waar jij werkgelukkig bent.

01

Transparant

Door ons bijzondere concept bieden wij transparantie aan werkgever en werknemer. Hierdoor weet een klant en kandidaat direct waar hij aan toe is. Met een werkgever maken we afspraken vooraf en stellen we doelstellingen op. De kandidaat kan zien op onze website wat voor vacatures wij hebben, weet vooraf met wie hij of zij in gesprek gaat en wat de mogelijkheden zijn.
02

Persoonlijke aandacht en kwaliteit

Om dit concept goed te handhaven, liggen de prijzen voor de bedrijven waar we mee samenwerken niet alleen laag, maar ook vast. Zo kunnen we daadwerkelijk op zoek naar een goede match. Kwaliteit boven kwantiteit noemen we dat.
03

Charmante brutaliteit

We hebben een jonge geest en zijn toegankelijk. We willen dat jij je op je gemak voelt bij ons. Daarnaast blijven we wel direct, zonder bot te zijn met hier en daar communicatie met een knipoog.

Laat je CV achter

Daar gaat ‘ie dan. Vul hieronder een aantal gegevens in, dan kunnen we van start.

Deze website maakt gebruik van cookies
Cookieverklaring